Dessers mag hopen op Rode Duivels na in het water vallen van Nigeria-debuut

Dessers mag hopen op Rode Duivels na in het water vallen van Nigeria-debuut

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 08:05zo 02-08-2020 om 08:05

Een verrassende ontwikkeling rond Cyriel Dessers. De spits van KRC Genk moest door de coronacrisis zijn interlanddebuut voor Nigeria uitstellen en nu lijkt hij ook op de radar te staan bij de Rode Duivels.

"Een van mijn beste vrienden is videoanalist bij de Rode Duivels, dus ik vang wel eens iets op, maar heb zelf nog niet met Roberto Martinez gesproken", zegt Dessers tegen Het Belang van Limburg.

"Ik focus me nu eerst op Genk en goals maken, de rest komt vanzelf. Dat is altijd mijn motto geweest. Op dit moment is de nationale ploeg geen issue, pas in september zullen we meer weten", vertelt Dessers, die deze zomer voor naar verluidt vier miljoen euro overkwam van Heracles Almelo. Maken de Rode Duivels nog een kans? "België? Nigeria? Misschien word ik ergens opgeroepen, misschien niet", blijft hij nog mysterieus.

Voormalig PSV'er en oud-international Luc Nilis vindt dat Dessers een uitnodiging moet krijgen van bondscoach Martinez. "Ik zou jou er altijd bij nemen, met alle respect voor Benteke en Batshuayi, maar jij bent meer nummer negen dan zij. Als je scoort, kan de bondscoach niet om je heen, Cyriel", geeft hij aan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws