'Dumfries ziet AC Milan contact leggen met goedkopere verdediger van Spurs'

'Dumfries ziet AC Milan contact leggen met goedkopere verdediger van Spurs'

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 09:58zo 02-08-2020 om 09:58

Laatste update: zondag 2 augustus 2020 om 12:00zo 02-08-2020 om 12:00

De zoektocht van AC Milan naar een nieuwe rechtsback duurt voort. Waar La Gazzetta dello Sport zaterdag schreef dat PSV-aanvoerder Denzel Dumfries nog steeds op 'poleposition' ligt, lijkt er nu toch een nieuwe concurrent op te duiken: Serge Aurier.

De 27-jarige Ivoriaan kwam dit seizoen in 33 Premier League-duels in actie, waarvan 31 als basisspeler. Toch staat Tottenham Hotspur niet onwelwillend tegenover een transfer, meldt de Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio. Milan is concreet en legde inmiddels al de eerste contacten met Aurier, zo klinkt het. 

De Spurs-verdediger zou bovendien nog iets goedkoper zijn dan Dumfries. Volgens Di Marzio hanteren de Londenaren een vraagprijs van twaalf tot vijftien miljoen. La Gazzetta dello Sport meldde dat de PSV-aanvoerder vermoedelijk zo'n achttien miljoen moet kosten. Ook Emerson is in beeld in San Siro, maar de door FC Barcelona aan Real Betis verhuurde Braziliaan moet vermoedelijk meer dan twintig miljoen opleveren.

Aurier speelt sinds 2017 voor Tottenham, dat hem overnam van Paris Saint-Germain. Eerder kwam hij uit voor Lens en Toulouse.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws