Ten Hag: 'We willen hem nog graag een jaar houden, maar mogelijk vertrekt hij'

Ten Hag: 'We willen hem nog graag een jaar houden, maar mogelijk vertrekt hij'

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 17:22zo 02-08-2020 om 17:22

Erik ten Hag is blij met de komst van Maarten Stekelenburg. De ervaren doelman (37) stond zaterdag voor het eerst op het trainingsveld in Amsterdam en geldt als stand-in van Andre Onana, die wordt begeerd door een groot aantal clubs.

Ten Hag is zich terdege bewust van de interesse in Onana. "We willen hem nog graag een jaar houden, maar het behoort ook tot de mogelijkheden dat er iets op gang gaat komen. En dat hij vertrekt", wijst Ten Hag in gesprek met Voetbal International op het feit dat Bayer Leverkusen, Chelsea, Borussia Dortmund, FC Barcelona in de markt zijn.

Ten Hag prijst zich gelukkig met Stekelenburg, die transfervrij overkwam van Everton en mogelijk een plekje opschuift als Onana vertrekt. "Dan hebben we in ieder geval met Stekelenburg een ervaren keeper aangetrokken, die in het profiel van Ajax past, met ontzettend veel ervaring in zijn bagage. Dan hebben we daar op geanticipeerd."

"Dat wil niet zeggen dat we niets meer doen als Andre weg zou gaan. Dan willen we uiteraard nog een keeper halen", benadrukt de Ajax-trainer. "Maar of dat in dezelfde kwaliteit kan, is de grote vraag. Met de komst van Stekelenburg zijn we in ieder geval voorzien."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij Onana deze zomer bij Ajax blijven?

(2810 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws