'Manchester City beklinkt eerste serieuze zomertransfer dinsdag in Barcelona'

'Manchester City beklinkt eerste serieuze zomertransfer dinsdag in Barcelona'

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 20:43zo 02-08-2020 om 20:43

De Manchester City-transfer van Ferrán Torres nadert zijn voltooiing. De twintigjarige aanvaller van – nu nog – Valencia is al langere tijd akkoord met The Citizens en zal in de loop van de week een vijfjarig contract signeren.

Woensdag werd duidelijk dat ook Manchester City en Valencia elkaar gevonden hadden. Volgens ESPN zal de deal dinsdag afgerond worden in Barcelona: de jeugdinternational van Spanje zal daar zijn handtekening zetten en zichzelf officieel aan zijn nieuwe club verbinden. De transfersom zou aanvankelijk op 27 miljoen euro liggen, maar dat bedrag kan door aanvullende bonussen nog oplopen tot veertig miljoen.

Torres – gehaald in reactie op het vertrek van clubheld David Silva – zal de eerste grote zomeraanwinst voor Manchester City zijn. De nummer twee van het afgelopen Premier League seizoen versterkte zich eerder al met de jeugdige Yan Couto (18, Coritiba FC) en Issa Kaboré (19, KV Mechelen). Naar verwachting zullen ook Oranje-international Nathan Aké (Bournemouth) en het Braziliaanse talent Diego Rosa (Grêmio) spoedig tekenen voor The Citizens.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws