Blind lacht: 'Een aanwinst voor de Eredivisie, hij is gewoon een legend'

Blind lacht: 'Een aanwinst voor de Eredivisie, hij is gewoon een legend'

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 22:02zo 02-08-2020 om 22:02

Daley Blind juicht de comeback van Arjen Robben in de Eredivisie toe. De linkspoot van FC Groningen is 'gewoon een legend', aldus de Ajax-routinier.

Blind werd eind juni verrast door de mededeling van Robben dat hij terugkeert in Groningen. "Hij is gewoon een ontzettende liefhebber en een keiharde werker", aldus de Ajacied, die voor de camera van Voetbal International meteen een lach op zijn gezicht krijgt.

"Robben is uiteraard een aanwinst voor de Eredivisie. Hij is gewoon een legend in Nederland, heeft een prachtige carrière gehad en het is mooi dat hij weer gaat spelen."

Ondanks de aanwezigheid van Robben, zal Ajax geen concurrentie hebben van Groningen in de strijd om de landstitel. Feyenoord, PSV en AZ zijn de voornaamste kandidaten. Blind houdt zich echter op de vlakte over de andere clubs uit de top-vier van vorig seizoen.

"Of we sterker zijn? Dat laat ik aan de analytici over. Wij hebben vertrouwen in eigen kunnen en moeten zorgen dat we het uiterste uit onszelf halen. We kijken niet naar anderen, maar naar onszelf. Dan zullen we zien wat het wordt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws