Van Hanegem kraakt Veronica Inside en Algemeen Dagblad: 'Nog vreemder'

Van Hanegem kraakt Veronica Inside en Algemeen Dagblad: 'Nog vreemder'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 06:45ma 03-08-2020 om 06:45

Willem van Hanegem heeft de soap rond Veronica Inside met stijgende verbazing gevolgd. Dat laat hij weten in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

'Vrijdagmorgen kreeg ik een blad met voorop een grote foto van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in mijn bus. Ik dacht: Is dat een nieuw sportblad of zo? Maar toen ik nog eens beter keek, zag ik dat het mijn eigen krant was: het AD', begint Van Hanegem.

'Toen moest ik even lachen. Zo'n foto op de voorpagina van mijn krant; dat was vroeger nooit gebeurd. Misschien ligt het aan mij, maar ik begrijp niet dat het groot nieuws is als de talkshow van die mensen mogelijk gaat stoppen. Mij doet dat niets. Kijk al jaren niet meer.'

'Een paar uur later ging het programma alsnog gewoon door', aldus De Kromme. 'Hun baas John de Mol had ingegrepen. Bij nader inzien vond ik die foto toen nog vreemder. Want deze afloop was te voorspellen en ik betwijfel of De Mol zich nu pas met de zaken heeft bemoeid. Dat de heren zo snel weer overstag zijn gegaan, verbaasde ook niet.'

Twee weken geleden wijdde Van Hanegem ook een deel van zijn column aan Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, die werden afgeschilderd als hypocriet. 'Neem lekker een ander in de maling, denk ik dan', meldde hij toen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws