The Sun: United-fans hopen op hulp Memphis, Nederlander kan naar Duitsland

The Sun: United-fans hopen op hulp Memphis, Nederlander kan naar Duitsland

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 10:16ma 03-08-2020 om 10:16

Borussia Dortmund is al druk aan het zoeken naar een mogelijke vervanger van Jadon Sancho. De Duitse club lijkt alleen van plan te zijn de vraagprijs voor Sancho te laten zakken wanneer Memphis de overstap naar het Signal Iduna Park maakt.

Eerder werd er in Duitse media al gemeld dat Memphis op het lijstje staat bij Dortmund, maar ook de Engelse boulevardkrant The Sun geeft nu aan dat Dortmund geïnteresseerd is. De interesse van Manchester United in Sancho is al een tijd bekend, maar The Mancunians weigeren vooralsnog te voldoen aan de vraagprijs van ruim 120 miljoen euro.

Sancho zelf heeft zijn zinnen gezet op een vertrek. Dortmund wil echter eerst meer zekerheid over de mogelijke opvolger van de jonge Engelsman. Hierbij zou Memphis zijn oude club United kunnen helpen: Dortmund lijkt pas van plan om te praten over een lagere transfersom wanneer er een goede vervanger voor Sancho klaarstaat.

Memphis kan de United-fans dus helpen: mocht de Nederlander naar het Signal Iduna Park vertrekken, lijkt de deur open te staan voor een Sancho-transfer naar Engeland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws