Stekelenburg: Daarover is met mij niets afgesproken, ik zie het wel

Stekelenburg: "Daarover is met mij niets afgesproken, ik zie het wel"

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 13:36ma 03-08-2020 om 13:36

Maarten Stekelenburg trainde zaterdag voor het eerst mee bij Ajax. Het voelde als thuiskomen, maar de ervaren doelman (37) deed toch veel nieuwe indrukken op.

"Het voelt vertrouwd, maar er zijn wel veel dingen veranderd", concludeert Stekelenburg in gesprek met De Telegraaf. "De gebouwen zijn anders en de groep natuurlijk ook. Van deze selectie heb ik alleen met Daley Blind en Klaas Jan Huntelaar gespeeld en Donny van de Beek heb ik nog meegemaakt bij Oranje, maar de rest zal ik allemaal moeten leren kennen."

Ajax-trainer Erik ten Hag sprak afgelopen weekend openlijk over de keepers van Ajax. Stekelenburg is in principe gehaald als de stand-in van Andre Onana, maar een vertrek van de Kameroense doelman behoort deze zomer tot de mogelijkheden. Stekelenburg kan in dat geval doorschuiven óf te maken krijgen met een nieuwe concurrent.

Wat er met hem gaat gebeuren als Onana vertrekt, is voor Stekelenburg ook nog de vraag. "Daarover is met mij niets afgesproken. Ik zie het wel", aldus de 58-voudig Oranje-international.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws