'Balotelli krijgt opvallende reddingsboei: Champions League met Roemenen lonkt'

'Balotelli krijgt opvallende reddingsboei: Champions League met Roemenen lonkt'

04-08-2020 20:55
21

Mario Balotelli staat mogelijk voor een opvallende transfer. De 29-jarige aanvaller is nadrukkelijk in beeld bij CFR Cluj, melden zowel Italiaanse als Roemeense media.

Balotelli ligt op ramkoers bij Brescia, dat dit seizoen degradeerde uit de Serie A. De Italiaanse club beweerde dat het 'enfant terrible' niet kwam opdagen voor trainingen en veel te zwaar was. Daar kwam een ruzie over het salaris bovenop. Balotelli eiste zijn volledige honorarium voor maart te ontvangen, maar Brescia zit in de financiële problemen door de coronacrisis. 

De 36-voudig Italiaans international beweerde op zijn beurt, via zaakwaarnemer Mino Raiola, dat hij als enige niet wordt getest op het coronavirus bij Brecia. De club beschuldigde hem van laster en kondigde al juridische stappen aan. Mogelijk biedt Cluj nu een uitweg. Die club werd maandag voor het derde jaar op rij kampioen van Roemenië, waardoor het zich plaatste voor de voorrondes van de Champions League. 

Volgens Italiaanse media zijn de gesprekken tussen Cluj en Balotelli al in een vergevorderd stadium. Balotelli keerde vorige zomer nog terug naar zijn thuisland om zijn in het slop geraakte carrière nieuw leven in te blazen. Daar slaagde hij niet in. De spits scoorde in negentien competitieduels slechts vijf keer. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie