De Graafschap dreigt uitblinker te verliezen: 'Vervelend als we hem kwijtraken'

De Graafschap dreigt uitblinker te verliezen: 'Vervelend als we hem kwijtraken'

04-08-2020 21:59 Laatste update: 22:02
74

De Graafschap dreigt Branco van den Boomen deze transferzomer kwijt te raken. Dat bevestigt technisch manager Peter Hofstede van de club uit Doetinchem.

"Interesse is er altijd wel, maar voor Van den Boomen is de belangstelling inderdaad het meest concreet", geeft Hofstede aan in gesprek met Omroep Gelderland. "Er informeren meerdere clubs en het zou heel vervelend zijn als we hem zouden kwijtraken."

Van den Boomen kende een goed seizoen bij De Graafschap en was een van de uitblinkers bij De Superboeren. Naar verluidt hebben meerdere Eredivisie-clubs de middenvelder op de korrel. Van den Boomen staat nog twee seizoenen onder contract bij De Graafschap.

Snoei begrijpt dat er interesse is in zijn middenvelder, maar heeft wel een duidelijke boodschap voor Van den Boomen. "Het is misschien romantisch gedacht van mij, maar ik dacht dat we samen aan een nieuwe missie zijn begonnen om alsnog de Eredivisie in te gaan", laat hij weten. "Ik hou mijn hart vast, want er wordt serieus aan spelers getrokken. Ik kon zelf ook de Eredivisie in, maar wil graag met mijn selectie de opdracht aangaan om met De Graafschap te promoveren. Ik dacht die opdracht bij iedereen enorm leefde." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie