De Graafschap dreigt uitblinker te verliezen: 'Vervelend als we hem kwijtraken'

De Graafschap dreigt uitblinker te verliezen: 'Vervelend als we hem kwijtraken'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 21:59di 04-08-2020 om 21:59

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 22:02di 04-08-2020 om 22:02

De Graafschap dreigt Branco van den Boomen deze transferzomer kwijt te raken. Dat bevestigt technisch manager Peter Hofstede van de club uit Doetinchem.

"Interesse is er altijd wel, maar voor Van den Boomen is de belangstelling inderdaad het meest concreet", geeft Hofstede aan in gesprek met Omroep Gelderland. "Er informeren meerdere clubs en het zou heel vervelend zijn als we hem zouden kwijtraken."

Van den Boomen kende een goed seizoen bij De Graafschap en was een van de uitblinkers bij De Superboeren. Naar verluidt hebben meerdere Eredivisie-clubs de middenvelder op de korrel. Van den Boomen staat nog twee seizoenen onder contract bij De Graafschap.

Snoei begrijpt dat er interesse is in zijn middenvelder, maar heeft wel een duidelijke boodschap voor Van den Boomen. "Het is misschien romantisch gedacht van mij, maar ik dacht dat we samen aan een nieuwe missie zijn begonnen om alsnog de Eredivisie in te gaan", laat hij weten. "Ik hou mijn hart vast, want er wordt serieus aan spelers getrokken. Ik kon zelf ook de Eredivisie in, maar wil graag met mijn selectie de opdracht aangaan om met De Graafschap te promoveren. Ik dacht die opdracht bij iedereen enorm leefde." 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Van den Boomen klaar voor de stap naar de Eredivisie?

(1498 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws