'Volgende wending in Sancho-soap: United dreigt stekker uit deal te trekken'

'Volgende wending in Sancho-soap: United dreigt stekker uit deal te trekken'

04-08-2020 22:13 Laatste update: 22:21
58

Een opvallende wending in de onderhandelingen tussen Borussia Dortmund en Manchester United over Jadon Sancho. Alles leek erop alsof beide partijen een overeenkomst zouden bereiken, maar United lijkt alsnog de stekker uit de deal te trekken.

Dat meldt The Telegraph dinsdagavond. United is niet van plan om aan de torenhoge vraagprijs van 120 miljoen euro te voldoen en wil dat Dortmund zich soepeler op gaat stellen in de onderhandelingen. Sancho en United zouden er persoonlijk al wel uit zijn over een contract, maar de deal lijkt dus alsnog in het water te vallen.

Wedden

Meer odds

In de wandelgangen wordt gesuggereerd dat The Mancunians al aan het zoeken zijn naar een Sancho-alternatief. Zo zou Bayern München-aanvaller Kingsley Coman gezien worden als een aanwinst voor de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer.

Het nieuws komt als een verrassing, aangezien dinsdag eerder al naar buiten kwam dat United met Dortmund overeen was gekomen de 120 miljoen euro over drie seizoenen over mocht maken. Dit lijkt dus alsnog niet door te gaan.