Geen vertrekwens bij Feyenoord: 'Ik speel hier en dat vind ik een voorrecht'

Geen vertrekwens bij Feyenoord: 'Ik speel hier en dat vind ik een voorrecht'

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 13:54wo 05-08-2020 om 13:54

Ridgeciano Haps was vorig seizoen de Feyenoord-speler naar wie het meest werd geïnformeerd door andere clubs. Dat meldt Voetbal International. Concreet werd het volgens de 27-jarige linksback echter nooit.

"Ik weet dat er interesse was, maar hoe serieus is die als clubs zich vervolgens niet officieel melden?", reageert hij in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Naar mijn weten heeft geen enkele club dat gedaan bij Feyenoord voor mij. Dus is het heel makkelijk: dan ben ik er niet mee bezig. Ook nu niet. Ik speel voor Feyenoord en dat vind ik een voorrecht. Mijn contract loopt na dit seizoen nog een jaar door en waar mijn toekomst ligt, zie ik dan wel."

Haps gaat zijn vierde seizoen in bij Feyenoord. Het doel: fit blijven en alles spelen. De laatste jaren werd hij achtervolgd door blessures aan zijn knie, heup en scheenbeen. "Ik heb werkelijk geen idee waarom ik bij Feyenoord ineens zo vaak aan de kant heb moeten staan door blessures." Ik kan eigenlijk geen andere conclusie trekken dan dat het pech is geweest. In drie jaar Feyenoord heeft het me vaak tegengezeten, zo simpel is het eigenlijk." Nu is hij in de kracht van zijn leven. "Ik voel me fitter, scherper en vrijer dan ik ooit was."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws