Van der Hoorn hoopt op topcompetitie: 'Anders wordt Nederland een optie'

Van der Hoorn hoopt op topcompetitie: 'Anders wordt Nederland een optie'

05-08-2020 18:08
44

Mike van der Hoorn is transfervrij, maar denkt niet meteen aan een terugkeer naar Nederland. De 27-jarige verdediger hoopt op een club uit een topcompetitie, vertelt hij aan Voetbal International.

Van der Hoorn vertrok na vier seizoenen bij Swansea City. "Eigenlijk stond voor de herstart van de competitie al vast dat de club mij niet kon behouden als we niet zouden promoveren", zegt de oud-speler van FC Utrecht en Ajax tegen VI. "De financiële situatie is anders, daardoor konden ze mij geen goed contract aanbieden."

Wedden

Meer odds

Van der Hoorn is vol vertrouwen dat hij een nieuwe club zal vinden. Hij sprak al zijn ambitie uit om in de Premier League of Bundesliga te spelen. "Er lopen wel een paar dingen, maar het is nog niet zo dat ik ook met die clubs aan tafel zit. Nu ga ik met mensen praten om te kijken wat het beste is."

"Nederland? Uiteindelijk streef je als speler naar het hoogst haalbare, naar de grote competities", reageert Van der Hoorn. "Gebeurt dat niet, dan ga je aan andere opties denken. Daar is Nederland er een van. Ik sluit niks uit."