Witte rook bij Sparta Rotterdam: Fraser langer aan Kasteelclub verbonden

Witte rook bij Sparta Rotterdam: Fraser langer aan Kasteelclub verbonden

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 10:05do 06-08-2020 om 10:05

Laatste update: donderdag 6 augustus 2020 om 10:13do 06-08-2020 om 10:13

Contractnieuws uit Rotterdam: Sparta heeft het contract van trainer Henk Fraser met één jaar verlengd. De oefenmeester ligt nu tot medio 2022 vast bij de Kasteelclub. 

"De eerste twee seizoenen van Fraser op Het Kasteel waren succesvol", vertelt technisch directeur Henk van Stee op de clubwebsite. "Een promotie in het eerste seizoen en een plaats bovenin het rechterrijtje in het niet afgemaakte Eredivisie-jaar. Voor de continuïteit binnen de club is het goed om nu al duidelijk te maken dat we langer met elkaar doorgaan. Het komende seizoen wordt een mooie uitdaging om met deze staf en selectie onze sportieve doelstelling wederom te gaan bewerkstelligen."

Fraser zelf is te spreken over de contractverlenging. "Ik heb het enorm naar mijn zin op Het Kasteel en het tekent de huidige samenwerking dat we al in zo’n vroeg stadium afspraken met elkaar maken over een contractverlenging voor nóg een extra seizoen", laat hij weten. "De voorbereiding is inmiddels in volle gang en ik heb vertrouwen in deze spelersgroep om Sparta het aankomende seizoen in de Eredivisie te houden. Van daaruit gaan we dan weer verder werken aan de sportieve groei van de club, daar maak ik graag onderdeel van uit."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws