'Niet raar opkijken als Madueke straks met Malen in de spits staat bij PSV'

'Niet raar opkijken als Madueke straks met Malen in de spits staat bij PSV'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 21:28do 06-08-2020 om 21:28

Hoewel het ook in het Duitse Marienfeld zeer warm is, legt trainer Roger Schmidt de zweep erover bij de spelers van PSV. Het valt Voetbal International-verslaggever Stef de Bont op hoe hard er wordt getraind door de Eindhovense selectie, ondanks temperaturen van 38 graden.

"Er wordt kei- en keihard getraind onder de nieuwe Duitse trainer", zegt De Bont op de website van VI. "Hij wil pressingvoetbal spelen en verwacht het uiterste van de spelers. Dat valt wel op, dat er echt heel hard wordt getraind. De spelers vinden de fysiektrainer nog aardig, maar ik vraag mij af hoe lang nog. De inspanning is flink. Ik begreep dat er onder Mark van Bommel hard werd getraind, maar dit is een categorie verder. Er wordt Duits getraind."

Onder meer Noni Madueke maakt een sterke indruk tijdens het trainingskamp. "Het is echt een aanstormend talent. Als je hem hier ziet gaan, hoe fit hij is, hoe snel hij is, maar ook hoe scherp hij is voor het doel. Ik hoor net al fluisteren: niet raar opkijken als hij straks met Donyell Malen in de spits staat als de competitie begint voor PSV."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Schmidt PSV naar de titel leiden?

(7603 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws