Schmidt spreekt transferverwachting uit: 'Dat is een beetje ongebruikelijk'

Schmidt spreekt transferverwachting uit: 'Dat is een beetje ongebruikelijk'

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 09:52za 08-08-2020 om 09:52

PSV begon deze week zonder aanwinsten aan het trainingskamp in Duitsland, maar Roger Schmidt hoopt dat er nog transfers gaan plaatsvinden. Een linksback is hoog nodig en ook een extra middenvelder is wenselijk.

"Ons team is nog niet klaar", bevestigt Schmidt tegenover Voetbal International. "Ik ben tevreden met ons elftal op dit moment, maar we hebben nog geen enkele nieuwe speler. Dat is een beetje ongebruikelijk na drie weken in de voorbereiding. Tegelijkertijd zie ik het als een voordeel. Nu heb ik wel de kans om de spelers die er wel zijn, nog beter te leren kennen."

De trainer probeert de voordelen te zien, maar is duidelijk. "Desalniettemin, zoeken we op de transfermarkt naar spelers die ons beter kunnen maken en waardoor we meer opties krijgen. De verantwoordelijke mensen bereiden dat achter de schermen voor. Als we ze hebben gevonden – en het is mogelijk om spelers aan te trekken – dan zullen we dat niet nalaten. Maar dat is op de achtergrond. Ik focus me op de training en de ontwikkeling van het team."

Het Duitse Kicker meldde dat PSV zijn oog ook heeft laten vallen op RB Leipzig-doelman Yvon Mvogo. Hoewel dat volgens de Eindhovenaren niet aan de orde is, sluit Schmidt niets uit. "Dat verhaal is voor de aanvallers, middenvelders, de verdedigers en ook de keepers hetzelfde: we bekijken elke positie. Als er een kans is om onze selectie te versterken dan doen we dat."

Schmidt benadrukt evenwel dat Jeroen Zoet en Lars Unnerstall een goede indruk maken. "Ik kan niet zeggen dat we op deze of deze positie naar een speler zoeken. In de voorbereiding zijn er altijd geruchten. Op dit moment ben ik tevreden met hoe het gaat, ook met de keepers."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie hoort er volgend seizoen onder de lat te staan bij PSV?

(2550 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws