Schmidt stelt 3 pure verdedigers op tijdens uitgesteld PSV-debuut, Mauro linksback

Schmidt stelt 3 pure verdedigers op tijdens uitgesteld PSV-debuut, Mauro linksback

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 15:11za 08-08-2020 om 15:11

Laatste update: zaterdag 8 augustus 2020 om 16:03za 08-08-2020 om 16:03

De oefenwedstrijd tegen VV UNA werd nog afgelast, maar Roger Schmidt kan zaterdag alsnog zijn officiële debuut als PSV-trainer maken. De Eindhovenaren trappen om 16.00 uur af tegen SC Verl en doen dat niet met de sterkst denkbare opstelling.

Schmidt heeft spelers als Mohamed Ihattaren, Nick Viergever, Timo Baumgartl, Cody Gakpo en Jorrit Hendrix namelijk op de bank gelaten. De niet fitte Armando Obispo, Ryan Thomas en Donyell Malen zijn niet in de wedstrijdselectie opgenomen.

Lars Unnerstall is de doelman van de basisploeg en verdringt collega's Jeroen Zoet, Hidde Jurjus en Maxime Delanghe naar de bank. Denzel Dumfries, Jordan Teze en Olivier Boscagli zijn de enige pure verdedigers in de basisopstelling en vormen met Mauro Júnior de achterhoede: de Braziliaanse spelmaker is verrassend genoeg ingezet als linksback. Pablo Rosario, Erick Gutiérrez en Ritsu Doan bevolken het middenveld. De voorhoede wordt gevormd door Bruma, Sam Lammers en Noni Madueke.

PSV is op trainingskamp in Duitsland en speelt twee wedstrijden in één weekend. De wedstrijd tegen SC Verl wordt gevolgd door een ontmoeting met KFC Uerdingen 05 op zondag.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws