Douglas weg bij Go Ahead: 'Hij heeft die vrijheid, dat heeft zich nu voorgedaan'

Douglas weg bij Go Ahead: 'Hij heeft die vrijheid, dat heeft zich nu voorgedaan'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 13:12zo 09-08-2020 om 13:12

Douglas Franco Teixeira (32) blijft welkom bij Go Ahead Eagles. Vrijdag werd bekend dat de Braziliaans-Nederlandse verdediger op proef is bij een club uit de 2. Bundesliga, waar hij een contract hoopt af te dwingen.

Dat was verrassend, omdat Douglas bijna twee weken meetrainde bij Go Ahead en ook meespeelde in de oefenwedstrijd tegen Telstar. "Hij blijft van harte welkom bij Go Ahead", reageert Van Wonderen, die hoopt dat Douglas alsnog in Deventer aan de slag gaat.

"Ik heb ook tegen hem gezegd dat hij altijd mee kan trainen. Hij heeft de vrijheid als er een club komt die hem een contract of de financiële middelen kan geven. Dat heeft zich nu voorgedaan. Die wilden hem zien en keuren." Om welke club het gaat, is niet bekend.

"De financiële mogelijkheden zijn bij ons heel beperkt", vervolgt Van Wonderen. "Die zijn niet te vergelijken met Rusland, Portugal en zijn toptijd bij FC Twente. Er zou een klein iets mogelijk kunnen zijn, maar dan moet hij echt geen andere opties hebben. Dan zou hij ervoor kunnen kiezen zijn carriere in leven te houden en bij Go Ahead aan te sluiten."

De komende dagen moet blijken of Douglas nog terugkeert naar Go Ahead. Hij viel in Deventer enkele kilo's af, maar oogt nog aan de zware kant en is nog niet wedstrijdfit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws