Feyenoord overweegt meer versterkingen: 'Dick is heel fanatiek, dat weten we'

Feyenoord overweegt meer versterkingen: 'Dick is heel fanatiek, dat weten we'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 14:25zo 09-08-2020 om 14:25

Feyenoord-directeur Mark Koevermans benadrukt dat er qua transfers niet heel veel meer mogelijk is bij Feyenoord, maar hij sluit meer aanwinsten niet uit. Hij weet dat trainer Dick Advocaat nog wel zijn wensen heeft.

"We zijn blij met hoe de selectie er nu voor staat. Met Diemers, Linssen en Conteh hebben we goede versterkingen. En we zijn blij met de contractverlengingen van Kökcü, Fer en Botteghin. De basis van de selectie is goed", zegt Koevermans bij FOX Sports. "We hebben nog ruim een maand tot de eerste wedstrijd. Onze middelen, dat weet iedereen, zijn niet onbeperkt. We zijn blij met waar we nu staan en we zullen creatief kijken of er nog wat bij kan komen de komende vier, vijf weken."

Koevermans benadrukt dat Advocaat niet iedere dag aan zijn bureau staat. "Dick is heel fanatiek, dat weten we. En Arnesen is dat ook. Dus wat dat betreft zijn het mooie gesprekken. Ik ben zelf ook fanatiek. We willen alle drie de sterkst mogelijke selectie op de been krijgen. Dick weet van de beperkte middelen, Frank en ik weten wat Dick nog wil. Ik geniet van die gesprekken. We sluiten zeker niet uit dat er nog wat gaat gebeuren, maar laten we dat afwachten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Feyenoord meer versterkingen nodig om kampioen te kunnen worden?

(2094 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws