Breaking news

Spartak Moskou bevestigt: 'Onderhandelingen met Ajax over Promes zijn gaande'

Van Persie maakt nu al verschil bij Feyenoord: 'Blij dat ik met een legende train'

Van Persie maakt nu al verschil bij Feyenoord: 'Blij dat ik met een legende train'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 16:58zo 09-08-2020 om 16:58

Róbert Bozeník plukt de vruchten van de samenwerking met Robin van Persie. De alltime topscorer van Oranje werkt sinds deze week met de spitsen van de Rotterdamse club en zondag scoorde Bozeník meteen twee keer tegen Sparta.

Niet Nicolai Jörgensen, maar Bozeník stond aan de aftrap in De Kuip. Binnen vijftien minuten had hij al twee keer gescoord. "Mijn eerste goal was lekker. De voorzet van Haps was erg goed", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

"Ik werk met Van Persie nu. Dat moet ik in de praktijk brengen. Ik ben blij dat ik met een legende mag trainen. We praten over voetbal, over hoe ik mij moet opstellen. Bij de tweede goal, daar hadden we het over gehad. De mensen hadden misschien het idee dat ik snel zou schieten, maar ik kapte en veranderde mijn positie en schoot met links. Dat was lekker."

Bozeník heeft tijdens de voetballoze periode niet stilgezeten. "Tijdens corona heb ik veel getraind, vaak met Berghuis en Botteghin. Of ik de eerste spits kan worden? Dat is een vraag voor onze trainer. Maar we spelen heel veel wedstrijden met ook nog eens de Europa League. Ik knok voor mijn kans. Ik moet fit en gezond blijven en dan zien we wel."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws