Linssen debuteert onder 'niet ideale omstandigheden': Niet leuk, zeker niet leuk

Linssen debuteert onder 'niet ideale omstandigheden': "Niet leuk, zeker niet leuk"

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 17:30zo 09-08-2020 om 17:30

Bryan Linssen heeft zijn eerste officieuze minuten als Feyenoorder achter de rug, maar debuteerde in een vreemd decor. Een beperkt aantal Feyenoord-fans – voorzien van mondkapjes – mocht getuige zijn van Linssens debuutwedstrijd tegen Sparta.

De ambiance was niet bepaald inspirerend, vond de Limburger. "Lekker om weer eens een wedstrijd te spelen, maar de omstandigheden waren niet ideaal", liet hij na afloop weten voor de microfoon van FOX Sports. "Niet leuk, zeker niet leuk. Af en toe krijg je een boost van de supporters, maar dit... Ik heb ook wel eens met FC Groningen een Europa League-wedstrijd: een stadion van zeventigduizend man, waar er maar vijfduizend zaten. Dat zijn niet de wedstrijden die je wil spelen. Je wil gewoon een vol stadion hebben, dat je fans hoort genieten of juist niet. Dat geeft je energie."

Linssen begreep echter volkomen waarom de maatregelen genomen werden. "Het is niet anders en het is ook terecht dat het niet anders is. We willen niet weer in een situatie zitten zoals een paar maanden geleden", aldus de van Vitesse overgekomen aanvaller, die niet veel conclusies wilde verbinden aan het treffen met Sparta. "Wat we wijzer zijn geworden? Niet veel. Het is gewoon fijn om weer op het veld te staan en weer een wedstrijd te kunnen spelen. En dat je vanavond weer voelt dat je een wedstrijdje hebt gespeeld. Je bent gewoon aan het trainen op het fysieke, wat je op de training ook altijd doet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Linssen een van de smaakmakers bij Feyenoord volgend seizoen?

(4344 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws