Update: Eredivisie-strijd om Bertrams lonkt, FC Groningen moet wel eerst opruimen

Update: Eredivisie-strijd om Bertrams lonkt, FC Groningen moet wel eerst opruimen

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 21:06zo 09-08-2020 om 21:06

Willem II heeft Nigel Bertrams op het oog als concurrent van Robbin Ruiter. De 27-jarige sluitpost uit Best stond tussen 2015 en 2017 al onder contract bij De Tricolores, al kwam hij door toedoen van Kostas Lamprou niet één keer in actie.

Later kwam Bertrams – niet te verwarren met jongere broer Jesse Bertrams, keeper van Lommel SK – uit voor rivaal NAC Breda, FC Nordsjaelland, De Graafschap en MVV. Sinds deze zomer is hij transfervrij: verschillende clubs, waaronder Willem II, hebben hem op het oog, bevestigt Bertrams tegenover het Brabants Dagblad.

De eerste gesprekken met de nummer 5 van het vorige Eredivisie-seizoen zijn zelfs al achter de rug. Of Bertrams kiest voor een terugkeer in het Koning Willem II Stadion, staat echter nog te bezien. De bij PSV opgeleide doelman heeft 'meerdere ijzers in het vuur' en volgens het BD is de kans niet groot dat hij volgend seizoen met Ruiter gaat concurreren.

Willem II blijft op zoek naar een doelman. De Tilburgers zagen deze zomer Timon Wellenreuther (Anderlecht) en Michael Woud (Almere City) verkassen en haalden tot dusver alleen Ruiter terug.

Update: Niet alleen Willem II, ook FC Groningen heeft Bertrams op het oog, weet het Brabants Dagblad. De Noorderlingen hebben echter al de beschikking over drie keepers in de persoon van Sergio Padt, Jan Hoekstra en Jan de Boer: voordat men werk kan maken van Bertrams, zal één van de drie moeten vertrekken, klinkt het. De bij MVV vertrokken doelman zou bij Willem II juist direct aan de slag kunnen: het BD meldt dat de Tricolores inmiddels al een aanbieding hebben gedaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws