Advocaat ziet het wéér misgaan: Allereerst heel triest voor die jongen zelf

Advocaat ziet het wéér misgaan: "Allereerst heel triest voor die jongen zelf"

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 06:50ma 10-08-2020 om 06:50

Laatste update: maandag 10 augustus 2020 om 08:08ma 10-08-2020 om 08:08

Feyenoord versloeg Sparta eenvoudig in de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding, maar Dick Advocaat heeft kopzorgen. De trainer zag Sven van Beek uitvallen met een voetblessure.

Het is een forse streep door de rekening van Feyenoord, Van Beek én Advocaat. De 26-jarige verdediger leek eindelijk verlost van zijn aanhoudende blessureleed en moest dit seizoen Eric Botteghin het vuur na aan de schenen leggen. Bij zijn allereerste optreden van het seizoen ging het echter weer mis.

Van Beek moest zondag in de slotfase naar de kant. "Allereerst heel triest voor die jongen zelf, want hij vecht al zo lang tegen blessures", verzucht Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar dit is ook heel vervelend voor de club."

Advocaat vindt de selectie van Feyenoord niet breed genoeg. "Er moet écht nog iets bij. Het is echt krap daar achterin", zegt de 72-jarige trainer, die hoopt dat de voetblessure van Van Beek alsnog meevalt. "Dat blijkt deze week, maar hij zag er erg aangeslagen uit. Spelers voelen dat wel aan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws