Jonker wordt getipt in de Eredivisie: En ik heb er verstand van

Jonker wordt getipt in de Eredivisie: "En ik heb er verstand van"

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 11:56ma 10-08-2020 om 11:56

Piet Velthuizen had bij Telstar kunnen blijven, maar koos er toch voor om te vertrekken. De doelman vond het 'oneerlijk voor een club met een klein budget' om te blijven en is nu op proef bij TOP Oss.

Velthuizen werd door Telstar binnengehaald, maar speelde mede door blessures geen minuut voor de club uit Velsen-IJmuiden. Toch wilde trainer Andries Jonker Velthuizen graag houden. "Maar ik was niet topfit en vond dat oneerlijk voor een club met een klein budget", zegt Velthuizen tegen VICE Sports.

"Ze kunnen hun centjes beter anders investeren. Het was dus kort en krachtig bij Telstar. Ik heb er niet veel plezier aan beleefd door de coronaperiode, maar ik vond het contact met Jonker heel prettig", zegt Velthuizen, die lovend is over Jonker. Hij denkt dat de 57-jarige Amsterdammer hogerop kan.

"Hij is eigenlijk te goed voor Telstar. Hij kan echt hogerop. Dat is mijn gevoel, en ik heb er verstand van. Ik heb heel veel trainers gehad. Van Fred Rutten tot Aad de Mos en van John van den Brom tot Bert van Marwijk. Andries kan blindelings aan de slag in de Eredivisie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Jonker 'te goed' voor Telstar?

(923 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws