'Bij Club gingen we biljarten met verjaardagen, bij PSG werden paleizen afgehuurd'

'Bij Club gingen we biljarten met verjaardagen, bij PSG werden paleizen afgehuurd'

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 19:50ma 10-08-2020 om 19:50

Thomas Meunier verruilde Club Brugge in 2016 voor Paris Saint-Germain en viel vervolgens van de ene verbazing in de andere. De verjaardagsfeestjes van zijn ploeggenoten waren een stuk glamoureuzer dan hij in België gewend was.

Neymar wilde nogal eens uitpakken met uitbundige feestjes, maar was zeker geen uitzondering. "De verjaardagsfeestjes bij PSG waren echt ongelooflijk", vertelt Meunier bij RTBF. "Bij Club Brugge gingen we voor een verjaardagsfeestje biljarten of iets drinken. Maar bij PSG was het echt extravagant", aldus de rechtsback, die deze zomer naar Borussia Dortmund verkaste.

Meuniers medespelers spaarden doorgaans kosten noch moeite. "Er werd een gebouw afgehuurd, een paleis. Er werden feestjes gehouden met honderden mensen. Je kon bij PSG zien dat ze meer waren dan voetballers, het waren sterren. Dat vind ik echt gek."

De veertigvoudig Rode Duivel vermaakte zich er echter prima mee. "Zulke dingen creëren wel een groepsgevoel en dat heb je nodig. Maar het is niet op een normale manier georganiseerd. Het is op de Parijse manier georganiseerd. Het was iets nieuws voor mij om deze wereld te kunnen ontdekken", aldus Meunier.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws