'Degradant Hull ligt verrassend dwars, droomtransfer De Wijs nog niet rond'

'Degradant Hull ligt verrassend dwars, droomtransfer De Wijs nog niet rond'

10-08-2020 20:30
19

Jordy de Wijs leek hard op weg naar Los Angeles, maar is voorlopig veroordeeld tot de League One. Het gedegradeerde Hull City houdt hem voorlopig aan zijn doorlopende contract, meldt De Telegraaf maandagavond.

LA Galaxy waagde begin 2020 al tevergeefs een poging voor de oud-PSV'er en probeerde het na de degradatie van Hull City opnieuw: de Major League Soccer-club wilde een hoger bedrag bieden dan de vier ton die The Tigers zelf voor De Wijs hadden betaald en een transfer leek een kwestie van tijd. De uit het Championship gedegradeerde club ligt nu tóch dwars, bericht De Telegraaf.

Of de impasse tussen beide clubs nog doorbroken kan worden, moet nog afgewacht worden. De Wijs blijft voorlopig in ieder geval speler van Hull City, waar hij nog één jaar onder contract staat. De in Kortrijk geboren linkspoot verruilde PSV – dat hem al twee keer bij Excelsior had gestald – in 2018 voor The Tigers en kwam sindsdien tot 67 officiële optredens. Tijdens de laatste wedstrijden van het seizoen 2019/2020 droeg hij de aanvoerdersband.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie