Bosz gaat niet in op Havertz-vragen: 'Hij speelt volgend seizoen bij Heracles'

Bosz gaat niet in op Havertz-vragen: 'Hij speelt volgend seizoen bij Heracles'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 07:12di 11-08-2020 om 07:12

Laatste update: dinsdag 11 augustus 2020 om 09:48di 11-08-2020 om 09:48

Voor Peter Bosz en Bayer Leverkusen zit het seizoen er na maandagavond op. De kwartfinale van de Europa League bleek voor Die Werkself het eindstation: Bayer legde het in Düsseldorf af tegen Internazionale.

De Europese eliminatie bezorgde Bosz een 'leeg' gevoel, liet hij na afloop weten in de Duitse pers. "De eerste 20 minuten waren niet goed. Daar hebben we het laten liggen", doelde de Apeldoorner na afloop op de vroege goals van Nicolò Barella en Romelu Lukaku. Bosz hoopt lering te trekken uit de verloren slag in Düsseldorf. "Net als de verloren bekerfinale tegen Bayern München. Als we dit soort wedstrijden in de toekomst willen winnen, zullen we een volgende stap moeten zetten."

Bosz kreeg ook vragen over de sportieve toekomst van Kai Havertz: de 21-jarige spelmaker wordt nadrukkelijk gelinkt aan Chelsea en speelde maandag wellicht zijn laatste wedstrijd voor Bayer Leverkusen. Zijn trainer ging echter niet in op speculaties. "Ik kan bij dezen mededelen dat hij volgend seizoen voor Heracles Almelo gaat spelen", vertelde hij tijdens de persconferentie, met een knipoog naar zijn oude club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws