VVV komt met volgende ludieke transferaankondiging: 'Remember the name'

VVV komt met volgende ludieke transferaankondiging: 'Remember the name'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 11:25di 11-08-2020 om 11:25

Georgios Giakoumakis speelt volgend seizoen in het shirt van VVV-Venlo. De 25-jarige spits tekent een contract voor twee seizoenen bij VVV, met een optie voor een extra seizoen.

Dat maakt VVV via officiële kanalen bekend. Giakoumakis speelde in zijn geboorteland Griekenland voor Platanias en Episkopi, voordat hij in 2017 naar AEK Athene vertrok. De Griekse topclub verhuurde hem de afgelopen seizoenen aan OFI Kreta en Gornik Zabrze uit Polen.

"Ik volg het Nederlandse voetbal al mijn hele leven", vertelt Giakoumakis in een eerste reactie. "Ik hou van de aanvallende speelstijl in de Eredivisie. Zelf wil ik me graag bewijzen in Nederland. Niet alleen door te scoren, maar door belangrijk voor het team te zijn, op welke manier dan ook. Ik ben heel blij dat VVV-Venlo me die kans geeft."

Technisch manager Stan Valckx is tevreden. "Georgios is een centrumspits met lengte én snelheid, expliciet een type spits waar we nog naar op zoek waren. Iemand die in onze speelstijl past, die uit te voeten kan met veel ruimte achter de laatste linie en die complementair is aan de aanvallende kwaliteiten die we reeds in huis hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws