Real Madrid neemt afscheid: 'Wij danken Alphonse voor zijn toewijding'

Real Madrid neemt afscheid: 'Wij danken Alphonse voor zijn toewijding'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 14:04di 11-08-2020 om 14:04

Real Madrid heeft doelman Alphonse Aréola dinsdagmiddag officieel uitgezwaaid. De drievoudig international van Frankrijk werd afgelopen seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain en keert nu terug naar zijn werkgever.

Aréola werd gehaald als stand-in van Thibaut Courtois, maar kwam toch nog tot negen officiële optredens in de Primera División, de Copa del Rey en de Champions League. De 3-4 bekernederlaag tegen Real Sociedad van 6 februari Aréola's zijn laatste optreden in dienst van De Koninklijke, voor wie het seizoen erop zit na de Champions League-uitschakeling tegen Manchester City.

Real Madrid doet de sluitpost uitgeleide met een beknopt statement. 'De club wil Alphonse bedanken voor zijn toewijding, professionaliteit en voorbeeldige gedrag en we wensen hem succes tijdens het volgende hoofdstuk in zijn carrière. We willen PSG ook bedanken voor de mogelijkheid om Alphonse te huren.'

In Parijs komt hij een voormalig Real Madrid-doelman tegen: Keylor Navas. De Costa Ricaan bewandelde afgelopen zomer de omgekeerde weg toen Aréola naar Madrid vertrok.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws