'AS Roma wil af van Kluivert: vraagprijs een tegenvaller voor Ajax'

'AS Roma wil af van Kluivert: vraagprijs een tegenvaller voor Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 11 augustus 2020 om 20:55di 11-08-2020 om 20:55

Justin Kluivert heeft geen toekomst meer bij AS Roma, zo meldt La Gazzetta dello Sport dinsdag. Volgens de roze sportkrant moet de oud-Ajacied deze zomer vertrekken uit het Stadio Olimpico, net als ploeggenoot Cengiz Ünder.

Kluivert maakte in de zomer van 2018 voor 17,25 miljoen euro de overstap van Ajax naar AS Roma. De 21-jarige aanvaller kwam tot dusver tot 51 optredens in de Serie A, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en acht assists. Een basisplaats veroverde hij echter nooit en na een wisselvallig seizoen - met een sterk begin maar teleurstelleind einde - wil I Giallorossi doorselecteren, zo schrijft La Gazzetta dello Sport.

Roma zou niet al te hoog in de boom zitten voor de buitenspeler. Clubs die het tot medio 2023 lopende contract van Kluivert willen afkopen, moeten twintig miljoen euro op tafel leggen. Dat is een tegenvaller voor Ajax, dat recht had op een doorverkooppercentage van tien procent bij een transfer vanaf 25 miljoen. Meerdere Premier League-clubs zouden interesse tonen in Kluivert.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws