'Manchester United denkt aan drie wereldtoppers na mislopen Sancho'

'Manchester United denkt aan drie wereldtoppers na mislopen Sancho'

12-08-2020 10:23
46

Jadon Sancho ruilt Borussia Dortmund niét in voor Manchester United, zo werd deze week bekend. De Engelse grootmacht richt zich nu volgens The Times op alternatieven en denkt daarbij aan drie wereldtoppers.

Ousmane Dembélé (FC Barcelona), Kingsley Coman (Bayern München) en Douglas Costa (Juventus) staan naar verluidt op het lijstje van Manchester United. De halvefinalist in de Europa League miste twee dagen geleden de deadline voor Sancho, waardoor het belangrijkste doelwit in Dortmund zo goed als zeker blijft.

United ziet zich daardoor genoodzaakt naar alternatieven te kijken. Volgens The Times heeft de club een lijntje uitgegooid naar het management van Dembélé. FC Barcelona zou openstaan voor een vertrek van de 23-jarige Fransman, die wordt achtervolgd door blessureleed en in november 2019 zijn laatste wedstrijd speelde.

Ook Coman is in beeld. De Franse aanvaller van Bayern München zou tot de zomer van 2021 gehuurd moeten worden. Tot slot wordt ook de naam van Costa genoemd. De ervaren vleugelaanvaller (29) heeft een teleurstellend seizoen achter de rug bij Juventus en komt volgens Italiaanse media niet voor in de plannen van de nieuwe trainer Andrea Pirlo, die wil verjongen.