Frenkie de Jong vermoedt allergische reactie: 'Ziet er bijna weer normaal uit'

Frenkie de Jong vermoedt allergische reactie: 'Ziet er bijna weer normaal uit'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 11:59wo 12-08-2020 om 11:59

Laatste update: woensdag 12 augustus 2020 om 12:29wo 12-08-2020 om 12:29

Het gaat goed met Frenkie de Jong. De middenvelder van FC Barcelona speelde afgelopen weekend met een ingepakte hand als gevolg van een wespensteek, maar het weerhield hem er niet van uit te blinken tegen Napoli (3-1).

"Hoe het met mijn hand is? Daar gaat het goed mee", zegt De Jong tegen beIN Sports. "Hij ziet er bijna weer helemaal normaal uit. Ik weet niet precies wat er is gebeurd. Misschien was het een allergische reactie, want ik werd gestoken door een wesp."

Vrijdag staat De Jong weer aan de aftrap als Barça het opneemt tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. De Duitsers lijken op voorhand de favoriet. "Het maakt mij helemaal niet uit wat de mensen zeggen of wie er favoriet is. Bayern is een heel, heel goed team. We gaan zien wat er vrijdag gebeurt", reageert De Jong.

"Het was een moeilijk seizoen", erkent de oud-Ajacied. "Er is veel gebeurd. Het was zeker niet het beste seizoen, maar als we de Champions League winnen... Dan kun je niet zeggen dat het een slecht seizoen was... Het voorgaande, dat was teleurstellend. Dat wel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws