Ajax maakt oefenprogramma compleet: vier wedstrijden tegen Duitse clubs

Ajax maakt oefenprogramma compleet: vier wedstrijden tegen Duitse clubs

12-08-2020 12:15 Laatste update: 12:16
68

Het oefenprogramma van Ajax is rond. Aan de voorbereiding van de Amsterdamse club zijn vier oefenwedstrijden tegen Duitse clubs toegevoegd.

Ajax begon zaterdag met een 6-1 zege op RKC Waalwijk en donderdag neemt de ploeg van trainer Erik ten Hag het op tegen FC Utrecht. Vervolgens gaan de Amsterdammers op trainingskamp in Oostenrijk, waar oefenduels met Wolfsberger AC (18 augustus) en Red Bull Salzburg (22) augustus op het programma staan.

Dan volgen er nog vier oefenwedstrijden in Amsterdam: op dinsdag 25 augustus zijn Holstein Kiel en Hertha BSC de tegenstanders. Zaterdag 29 augustus neemt Ajax het op tegen Eintracht Frankfurt, gevolgd door een vriendschappelijke wedstrijd tegen Union Berlin op zondag 30 augustus.

'Net als voorgaande jaren zal de A-selectie bij die wedstrijden op dezelfde dag of daags na elkaar in verschillende samenstellingen aan de aftrap staan', meldt Ajax. De wedstrijden tegen Wolfsberger, Red Bul Salzburg, Hertha BSC en Eintracht Frankfurt worden uitgezonden bij Ziggo Sport.