Roda haalt versterking nummer 7: 'Debuteerde op zijn 18de als international'

Roda haalt versterking nummer 7: 'Debuteerde op zijn 18de als international'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 14:30wo 12-08-2020 om 14:30

Het productieve Roda JC heeft zijn zevende nieuwkomer van de zomer gepresenteerd. Met Michalis Ioannou (links op de foto) is er een drievoudig international van Cyprus naar het Parkstad Limburg Stadion gehaald.

De twintigjarige middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Anorthosis Famagusta uit zijn geboorteland. Bij die club werkte hij al samen met Jurgen Streppel, sinds kort de hoofdtrainer van Roda.

Na de tip van Streppel mocht Jeffrey van As aan de bak: de technisch directeur is tevreden over de afgesloten transfer. "Op het middenveld waren we nog op zoek naar een speler met de kwaliteiten van Michalis", laat Van As weten aan de Roda-kanalen. "Hij is een relatief jonge speler die toch al een behoorlijke staat van dienst achter zijn naam heeft staan. Michalis doorliep verscheidene jeugdelftallen van het nationale Cypriotisch elftal en debuteerde op 18-jarige leeftijd in het nationale elftal van Cyprus."

De Zuid-Limburgers versterkten zich eerder deze zomer met oude bekende Kees Luijckx, Stefano Marzo, Thijmen Goppel, Niek Vossebelt, Xander Lambrix en Patrick Pflücke.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws