RTV Rijnmond: Feyenoord is eruit met Monaco en heeft vierde aanwinst bijna binnen

RTV Rijnmond: Feyenoord is eruit met Monaco en heeft vierde aanwinst bijna binnen

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 14:45wo 12-08-2020 om 14:45

Laatste update: woensdag 12 augustus 2020 om 14:54wo 12-08-2020 om 14:54

Feyenoord heeft zijn vierde aanwinst van deze zomer binnen, maar ziet hem pas in 2021 in De Kuip, meldt RTV Rijnmond woensdag. Franco Antonucci staat op het punt om in De Kuip te tekenen en moet alleen nog medisch gekeurd worden.

De geruchten rondom Antonucci deden al langere tijd de ronde: volgens RTV Rijnmond heeft Feyenoord inmiddels een akkoord met diens huidige club AS Monaco bereikt. Aangezien Feyenoord niet het geld had om Antonucci's tweejarige contract af te kopen, moest de hulp van FC Volendam ingeschakeld worden. De Belgische spelmaker werd vorig seizoen al in het Kras Stadion gestald en zal naar verwachting nóg een seizoen aan FC Volendam verhuurd worden voordat hij bij Feyenoord aansluit.

Naar verwachting kan de deal deze week nog beklonken worden. Antonucci zou al onderweg zijn naar Rotterdam en alleen een medische keuring kan een transfer nog in de weg staan. Voor hoeveel seizoenen de aanvallende middenvelder gaat tekenen, is nog niet duidelijk.

Antonucci zou na Mark Diemers, Christian Conteh en Bryan Linssen de vierde zomerse aanwinst worden. De stadionclub is echter nog niet klaar op de transfermarkt: trainer Dick Advocaat zag Sven van Beek en Tyrell Malacia voor langere tijd wegvallen en zoekt nog een centrale verdediger en een linksback.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws