LIVE-discussie: Atalanta met De Roon, Hateboer en Gosens, Mbappé wissel bij PSG

LIVE-discussie: Atalanta met De Roon, Hateboer en Gosens, Mbappé wissel bij PSG

12-08-2020 20:08
46

Marten de Roon, Hans Hateboer en Robin Gosens hebben een basisplaats bij Atalanta Bergamo tijdens de clash met Paris Saint-Germain. In het Estádio da Luz in Lissabon begint om 21.00 uur het eerste duel in de kwartfinale van de Champions League.

Bij PSG moet Mitchel Bakker genoegen nemen met een plaats op de bank, net als Kylian Mbappé. De Franse sterspeler is niet op tijd hersteld van zijn blessure om aan de aftrap te verschijnen. Wel kan hij invallen. Doordat Ángel Di María geschorst is, bestaat de voorhoede van de Ligue 1-kampioen uit Neymar, Mauro Icardi en Pablo Sarabia. Ook op het middenveld mist PSG met Marco Verratti een belangrijke kracht.

Atalanta moet het zoals bekend zonder topschutter Josip Iličić stellen. De 32-jarige aanvaller was in de achtste finale tegen Valencia liefst vier keer trefzeker, maar naar verluidt kampt hij met een depressie. Hateboer, Gosens en De Roon zijn wel gewoon van de partij.

De opstellingen

Atalanta Bergamo: Sportiello; Tolói, Caldara, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Pasalic, Gómez; Zapata

Paris Saint-Germain: Navas; Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Gueye, Marquinhos, Herrera; Sarabia, Icardi, Neymar.