Transferdroom bij Vitesse: 'Mocht de kans zich voordoen, dan meld ik me'

Transferdroom bij Vitesse: 'Mocht de kans zich voordoen, dan meld ik me'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 16:10do 13-08-2020 om 16:10

Remko Pasveer heeft een transfer nog niet uit zijn hoofd gezet. Het buitenland blijft trekken, bevestigt de doelman van Vitesse aan Omroep Gelderland.

Pasveer (36) verlengde eerder dit jaar zijn aflopende contract met één jaar, maar het is nog geen zekerheid dat hij komend seizoen onder de lat staat bij Vitesse. "Als het moment daar zou zijn, wil ik er wel serieus over nadenken. Een buitenlands avontuur staat namelijk nog niet op mijn lijstje", verklaart de oud-doelman van FC Twente, Heracles Almelo en PSV.

Van concrete interesse is echter geen sprake, voegt Pasveer eraan toe. "Ik heb hier nog een jaar contract, zo simpel is het. Ik kan wel bij Johannes Spors (technisch directeur, red.) aankloppen en zeggen: ik wil weg. Maar niemand in mijn buurt heeft zich gemeld."

Pasveer heeft bij zijn contractverlenging geen afspraken gemaakt met de Vitesse-leiding. "Ik heb hier met mijn volle verstand getekend en zal alles geven om te presteren. Ik wil er een mooi seizoen van maken. Het is ook meer een droom van binnen, dan realiteit. Maar mocht de kans zich voordoen, meld ik me bij de club en gaan we erover praten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws