Eerste reactie Beugelsdijk: 'Gek dat je nu opeens voor een andere club speelt'

Eerste reactie Beugelsdijk: 'Gek dat je nu opeens voor een andere club speelt'

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 12:22vr 14-08-2020 om 12:22

Laatste update: vrijdag 14 augustus 2020 om 12:42vr 14-08-2020 om 12:42

De supporters van Sparta mogen volledige overgave verwachten van Tom Beugelsdijk. Vrijdag tekende het dertigjarige boegbeeld van ADO Den Haag een tweejarig contract op Het Kasteel.

"Ik heb oprecht heel veel zin in dit nieuwe avontuur", reageert Beugelsdijk tegenover het Algemeen Dagblad. Na zeventien jaar ADO hoeft hij zich niet meer voor te stellen aan zijn nieuwe teamgenoten. "Mijn kwaliteiten kent iedereen wel zo'n beetje. Ik hou van agressief verdedigen, kort en fel op mijn tegenstander zitten, ervoor zorgen dat ze geen ruimte krijgen. Dat zal ik ook hier gaan laten zien. De supporters van Sparta kunnen op me rekenen."

Van de vele reacties op zijn opmerkelijke transfer kijkt Beugelsdijk niet op. "Ik heb zeventien jaar bij ADO Den Haag gespeeld, ken zo ongeveer iedereen van die club. Dan is het gek dat je nu opeens voor een andere club speelt", beseft hij. "Maar ik heb ongelooflijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Sparta is een club waar ik altijd al een goed gevoel bij heb gehad. We gaan knallen op Het Kasteel. Schrijf dat maar op."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws