Update: 'Lazio is het zat en stelt ultimatum aan doelwit Silva'

Update: 'Lazio is het zat en stelt ultimatum aan doelwit Silva'

Gepubliceerd: zondag 16 augustus 2020 om 12:54zo 16-08-2020 om 12:54

SS Lazio hoopte David Silva afgelopen maandag te presenteren, maar de Spanjaard houdt zich plots stil en laat al dagen niets meer van zich horen.

Dat meldt Corriere dello Sport. Lazio is voornemens om Silva transfervrij over te nemen van Manchester City, maar nu gaat de transfer mogelijk niet door. 'Silva verdient eer, maar hij moet niet denken dat Lazio voor altijd op hem zal blijven wachten', schrijft de Italiaanse krant.

Lazio weet niet waar Silva uithangt en hoorde tot woensdag niets meer van hem. De middenvelder zou laten weten of hij op het Italiaanse aanbod in zou gaan, maar het is stil. Club en speler hebben ondertussen al een paar keer met elkaar gesproken. Lazio ging er vanuit dat Silva zo goed als binnen was en had het contract al klaarliggen.

Silva's broer heeft naar verluidt een aantal juristen ingeschakeld om de contracten te controleren, wat de vertraging van de transfer mogelijk zou kunnen verklaren, maar bij Lazio heerst er vooral onbegrip over de radiostilte.

Update: Het geduld van Lazio begint op te raken en dus moet Silva snel laten weten wat zijn plannen zijn. Als de Spanjaard vandaag (zondag) niet het papierwerk tekent, trekt de club de aanbieding weer in. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse krant denkt dat Silva twijfelt vanwege lucratieve aanbiedingen uit Qatar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws