Denen reppen van 'grootste transfer ooit' na deal met Ajax: 'Een uniek talent'

Denen reppen van 'grootste transfer ooit' na deal met Ajax: 'Een uniek talent'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 09:45za 15-08-2020 om 09:45

AC Horsens is trots op de de transfer van Jeppe Kjaer naar Ajax. Trainer Bo Henriksen en directeur Kristian Nielsen reppen van de beste deal ooit voor de Deense club.

Naar verluidt betalen de Amsterdammers twee miljoen euro voor de zestienjarige aanvallende middenvelder, die zowel centraal als op de flanken uit de voeten kan. "Dit is zo'n beetje de ultieme deal voor alle partijen", stelt Henriksen. "We kunnen Jeppe, zijn familie en Ajax alleen maar feliciteren met deze droomtransfer."

"Jeppe gaat naar een club die in complete controle is over elk detail van een jonge speler. Het is de beste omgeving die hij zich kan wensen", vervolgt de coach van Horsens. "Ik heb geen enkele twijfel dat hij een grote speler gaat worden. Hij heeft de mentaliteit om goed om te gaan met alles dat op zijn pad komt. Voor onze club is dit de grootste transfer ooit, eentje die moeilijk te overtreffen zal zijn. Dat in een tijd dat clubs nog worstelen met de gevolgen van de coronacrisis."

Nielsen is trots dat Kjaer de overstap maakt naar een club als Ajax. "Iedereen bij de opleiding mag erg trots zijn, dit is een grote dag voor iedereen die met Jeppe heeft gewerkt. Hij is een uniek talent die zich snel heeft ontwikkeld. Ik ben heel erg blij dat we Jeppe nu aan een grote club als Ajax kunnen verkopen en we zullen hem blijven volgen", besluit de directeur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws