Ten Hag verrast met Ajax-selectie: wel Alex Méndez, geen Sontje Hansen

Ten Hag verrast met Ajax-selectie: wel Alex Méndez, geen Sontje Hansen

15-08-2020 09:57 Laatste update: 10:04
95

Ajax heeft de selectie voor het trainingskamp in het Oostenrijkse Bramberg am Wildkogel bekendgemaakt. Aanwinst Mohammed Kudus is van de partij, net als een vijftal talenten, zo maken de Amsterdammers bekend.

Naast Kudus, die de gewenste papieren binnen heeft, krijgen ook jeugdexponenten Naci Ünüvar, Devyne Rensch, Brian Brobbey, Kenneth Taylor én Alex Méndez de kans om zich te laten zien aan trainer Erik ten Hag. Een ander groot talent, Sontje Hansen, gaat niet mee. Ajax slaat vanaf zaterdag de tenten op in Oostenrijk. 

Wedden

Meer odds

Aankomende dinsdag speelt Ajax tegen Wolfsberger AC zijn eerste oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp. Zaterdag 22 augustus volgt een tweede oefenwedstrijd, als Ajax Red Bull Salzburg treft. Bij terugkomst in Amsterdam zullen er nog vier oefenwedstrijden volgen. Holstein Kiel, Hertha BSC, Eintracht Frankfurt en Union Berlin zijn de sparringspartners. 

Naast bovengenoemde spelers is ook Lisandro Magallán een opvallende aanwezige tijdens het trainingskamp. De Argentijnse mandekker lijkt nauwelijks toekomst te hebben bij Ajax, maar is wel van de partij in Oostenrijk.

Bekijk hier de 32-koppige spelerslijst van Ajax