Van Beukering-broers vloeren Theo Janssen: 'Ooit samen terug naar Vitesse'

Van Beukering-broers vloeren Theo Janssen: 'Ooit samen terug naar Vitesse'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 16:42za 15-08-2020 om 16:42

Theo Janssen heeft zaterdag een draai om zijn oren gekregen van Dennis en Jhon van Beukering. 'De Beukies' leidden Go Ahead Eagles O18 naar een 1-5 zege op Vitesse. In de toekomst zouden de broers graag terugkeren in Arnhem.

De klinkende zege op het Vitesse O18 van Janssen stemt Jhon van Beukering tevreden. "Ja, een goeie uitslag tegen een topteam als Vitesse", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Het is ook leuk om terug te keren. Ik heb hier in het eerste gespeeld en ook nog even als trainer van de Onder 15 gewerkt. En mijn broer heeft hier de afgelopen twee jaar gelopen. Nu gaan we voor het eerst in zeven jaar weer samenwerken, in dit geval dus bij Go Ahead."

De twee voelen elkaar feilloos aan, aldus broer Dennis. "Ja, dat was altijd een wens van me. Het is een droom die uitkomt en bij Go Ahead kregen we de kans. Alle automatismen die we ooit bij Presikhaaf hadden, zie je weer terug nu. We zijn als broers heel close, maar ook als trainers. We zitten in dezelfde denkwijze en het werkt gewoon."

"Ik hoop dat we ooit samen iets bij Vitesse kunnen doen", vervolgt Dennis van Beukering. "Er is hier een nieuwe frisse wind gaan waaien met Edward Sturing als nieuw hoofd opleidingen. Ik denk dat dat een heel goede zaak is. Ik heb hier een hele fijne tijd gehad en we zouden hier graag een keer terugkeren." Jhon ziet dat ook wel zitten. "Zeg nooit nooit. Ze mogen altijd langskomen. We wachten erop. Maar nu werken we bij Go Ahead Eagles."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws