FC Barcelona-spelers vermijden woedende supporters na Champions League-afgang

FC Barcelona-spelers vermijden woedende supporters na Champions League-afgang

15-08-2020 17:33 Laatste update: 17:45
77

Boze supporters van FC Barcelona hebben zich zaterdagmiddag verzameld bij de poorten van het sportcomplex in Sant Joan Despí. Ze eisen dat de spelers en het bestuur hun gezicht laten zien na de historische afgang tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League.

Barça kreeg vrijdagavond alle hoeken van het veld te zien en droop af met een 2-8 nederlaag. Na de wedstrijd in Lissabon keerde de selectie snel weer terug naar Catalonië, waar de spelers werden verwacht voor spoedberaad met de technische staf.

Bij het verlaten van Barça's sportcomplex kregen meerdere Barça-coryfeëen de volle laag, zo blijkt uit beelden van MARCA. Ze eisten een verklaring voor de wanprestatie tegen Bayern München. Eén van auto's stopte, maar reed snel weer door na een tirade van één van de supporters. De spelers en technische staf vertrokken via een andere uitgang.

Barcelona staat voor ingrijpende veranderingen, zo werd vrijdagavond al aangekondigd. Trainer Quique Setién en technisch directeur Eric Abidal worden zo goed als zeker ontslagen, terwijl er ook speculaties zijn over een vertrek van voorziter Josep Maria Bartomeu.