Nieuwe rol voor Bazoer bij Vitesse: 'Moeilijk nee te zeggen tegen de coach'

Nieuwe rol voor Bazoer bij Vitesse: 'Moeilijk nee te zeggen tegen de coach'

16-08-2020 19:12
37

De kans is aanwezig dat Riechedly Bazoer komend seizoen niet op het middenveld speelt bij Vitesse, maar centraal achterin. De nieuwe trainer Thomas Letsch lijkt in Bazoer een versterking zien in de achterhoede.

De oefenwedstrijd tussen PSV en Vitesse eindigde in een 1-1 gelijkspel, mét Bazoer centraal in de achterhoede. "Ik speelde bij de PSV-jeugd ook centraal achterin, maar het is even geleden", stelt Bazoer voor de camera van FOX Sports. "De trainer had me vandaag weer nodig, dan moet ik er gewoon staan." Uiteindelijk belandde Bazoer tijdens zijn jeugd op het middenveld. "Ik vond dat ik daar goed uit de voeten kon", vervolgt hij. "Dat heb ik bij Ajax laten zien, ook bij Vitesse."

Wedden

Meer odds

Tegen PSV was er dus weer een plek centraal achterin weggelegd voor de Vitesse-speler. "Vandaag had mijn trainer me centraal achterin nodig. Ik doe gewoon m'n job. Ik weet wat er gevraagd wordt op die positie", vervolgt Bazoer. "Het is moeilijk om nee te zeggen tegen de coach. Ik vind het ook een leuke positie, ik ben vaak aan de bal. Het ligt me wel: waar de trainer me nodig heeft doe ik mijn job."