'Ajax wordt kampioen, hebben breedste en beste selectie van heel Nederland'

'Ajax wordt kampioen, hebben breedste en beste selectie van heel Nederland'

16-08-2020 19:40
206

Kees Jansma denkt dat de titelstrijd in de Eredivisie volgend seizoen spannender dan ooit wordt. Hij denkt dat Ajax aan de haal gaat met het kampioenschap, maar ziet in PSV, Feyenoord en AZ pittige tegenstanders voor de Amsterdammers.

"Ik denk dat het bovenaan in de Eredivisie spannender wordt dan ooit", begint Jansma in gesprek met Voetbal International. "De krachtverschillen zijn gigantisch aan het afnemen. Tussen de nummer één en de nummers zes en zeven gaan we, denk ik, heel weinig verschillen zien. Het wordt denk ik spannender dan in de voorgaande jaren."

Wedden

Meer odds

Toch denkt Jansma dat Ajax er uiteindelijk met de titel vandoor zal gaan. "Ajax wordt kampioen, ze hebben nog steeds de breedste en beste selectie van heel Nederland", geeft hij aan. "Wie er nu nog vertrekt of er nog komt, de selectie blijft een uitgebalanceerd geheel. Ajax zit in de positie dat ze, wanneer het nodig mocht zijn, toch het meest kunnen investeren. En ze hebben een goed ingespeelde selectie. Ze steken er sportief en financieel bovenuit", sluit Jansma af.