Berghuis is hersteld van infectie en sluit weer aan bij Feyenoord-groepstraining

Berghuis is hersteld van infectie en sluit weer aan bij Feyenoord-groepstraining

18-08-2020 14:50
42

Steven Berghuis heeft de groepstraining bij Feyenoord hervat. De aanvaller is volledig hersteld van een longinfectie die hem de afgelopen tijd parten speelde. De laatste weken moest Berghuis aan zijn conditie werken.

Nu is het moment gekomen voor de aanvaller van Feyenoord om weer met de bal aan de voet mee te trainen met zijn ploeggenoten. Dat is te zien op beelden die de Rotterdammers via de eigen kanalen delen. Een maand geleden werd bekend dat Berghuis aan een zware luchtweginfectie leed, waarmee hij ook naar het ziekenhuis moest. Dick Advocaat, de trainer van Feyenoord, liet weten dat hij zijn captain alle tijd zou geven om daarvan te herstellen.

Bij Feyenoord twijfelde niemand eraan dat Berghuis op tijd terug zou zijn voor de start van de competitie, valt te lezen bij RTV Rijnmond. De aanvoerder van de Club van Zuid gaat mee op trainingskamp en bereidt zich daar voor op de oefenwedstrijden die Feyenoord tegen een viertal Duitse clubs gaat spelen. Borussia Dortmund en MSV Duisburg zijn zaterdag de tegenstander, terwijl volgende week ook HSV en Arminia Bielefeld worden bestreden.