'Summerville-situatie wekt interesse uit Engeland: twee clubs in de race'

'Summerville-situatie wekt interesse uit Engeland: twee clubs in de race'

20-08-2020 17:20
78

De situatie rondom Feyenoord-aanvaller Crysencio Summerville wordt nauwlettend in de gaten gehouden door geïnteresseerde clubs. In Engeland staat Summerville er goed op: Wolverhampton Wanderers en Brentford zijn in de race om de handtekening van de vleugelspeler.

Dat meldt The Telegraph. Wolverhampton en Brentford zouden Summerville naar verluidt graag aan de selectie toevoegen. De huidige situatie van de aanvaller bij Feyenoord zal hem allesbehalve tevreden stellen: hij is teruggezet naar Feyenoord O21, aangezien hij zijn contract op dit moment nog niet wil verlengen. Summerville ziet 'te weinig perspectief' in Rotterdam.

De contractweigering van Summerville heeft ervoor gezorgd dat hij is teruggezet naar het jeugdelftal, meldde technisch directeur Frank Arnesen eerder al. De onderhandelingen tussen de twee partijen lopen al lange tijd, maar van een doorbraak is dus nog geen sprake.

Summerville, die vorig seizoen op huurbasis actief was voor ADO Den Haag, heeft nog een contract tot de zomer van 2021 in De Kuip.