NAC en Manchester City akkoord: middenvelder op huurbasis naar Breda

NAC en Manchester City akkoord: middenvelder op huurbasis naar Breda

20-08-2020 18:46 Laatste update: 18:48
16

NAC Breda heeft de volgende versterking voor komend seizoen binnen. Lewis Fiorini wordt voor één seizoen gehuurd van Manchester City, waar hij deel uitmaakte van de jeugdopleiding.

Dat bevestigt NAC via officiële kanalen. De centrale middenvelder, die ook op de vleugels uit de voeten kan, doorliep al meerdere jeugdelftallen van Schotland en geldt als een grote belofte. "Zoals bekend loopt de samenwerking met de City-group nog een jaar door. We hebben inmiddels weer een goede relatie met hen en de samenwerking verloopt op dit moment goed", stelt algemeen directeur Mattijs Manders. 

"Dit jaar zullen we proberen de banden weer wat verder aan te halen. In de toekomst zullen we de samenwerking evalueren en aan de hand daarvan handelen", geeft Manders aan. Ook trainer Maurice Steijn is blij met de deal. "Lewis is een erg goede en talentvolle speler. We zijn dan ook blij dat hij aankomend seizoen bij ons speelt. Wij hebben hem uitgebreid gescout en gezien waar zijn kwaliteiten liggen. Daarnaast blazen we de samenwerking met Manchester City weer nieuw leven in."