'Gevoel Messi verandert niet na gesprek met Koeman: Argentijn denkt aan vertrek'

'Gevoel Messi verandert niet na gesprek met Koeman: Argentijn denkt aan vertrek'

20-08-2020 20:15 Laatste update: 23:05
129

Volgens Catalaanse media twijfelt Lionel Messi nog altijd over zijn toekomst bij FC Barcelona. Dat heeft de 33-jarige Argentijn duidelijk gemaakt in een gesprek met Ronald Koeman, de nieuwe trainer.

Dat meldt RAC1. Messi brak zijn vakantie af om met Koeman in gesprek te gaan over het volgende seizoen. Hij was duidelijk over zijn gevoel en vertelde Koeman dat hij twijfelt over zijn toekomst. 

'De speler heeft zijn onvrede geuit over de situatie van de club na de 2-8 nederlaag tegen Bayern en staat voor zijn gevoel meer buiten dan binnen de club', schrijft RAC1 op basis van het gesprek tussen Messi en Koeman. Of dat betekent dat Messi daadwerkelijk vertrekt bij Barcelona, zal moeten worden afgewacht. 

"Hij is nog steeds de beste speler van de wereld. Die wil je altijd in je ploeg hebben", zei Koeman woensdag nog tijdens zijn presentatie. "Het is een eer om met hem te mogen werken, hij wint wedstrijden voor je. Ik ga na vandaag zeker met hem praten. Ik ben blij als hij wil blijven."

Barcelona wil er alles aan doen om Messi in Camp Nou te houden. Geïnteresseerde clubs moeten 700 miljoen euro op tafel leggen. Dat is zijn vastgestelde afkoopsom.