Zoet lijkt eerste keuze onder de lat bij PSV, Mauro weer getest als linksback

Zoet lijkt eerste keuze onder de lat bij PSV, Mauro weer getest als linksback

21-08-2020 18:22
141

PSV treedt in de oefenwedstrijd bij Willem II aan met Jeroen Zoet onder de lat. De opstelling van de Eindhovenaren, die op papier gezet is door trainer Roger Schmidt, lijkt een eerste schets van de vaste elf spelers te zijn die het Eredivisie-seizoen gaan aanvangen.

Dat zou betekenen dat Zoet de eerste keuze als keeper is voor de Duitse manager. Schmidt kiest vrijdagavond niet voor zijn landgenoot Lars Unnerstall, die op de bank plaats zal nemen. Verder wordt het Eindhovense defensieve duo gevormd door Timo Baumgartl en Olivier Boscagli en wordt Mauro Junior wederom uitgetest als linksback.

Wedden

Meer odds

Op het middenveld zijn Pablo Rosario en Jorrit Hendrix een blok van twee voor de defensie, waardoor Mohamed Ihattaren en Cody Gakpo wat meer vrijheid krijgen om aanvallend mee te denken. Donyell Malen en Sam Lammers zijn de twee spitsen van PSV, dat waarschijnlijk in een 4-4-2-formatie zal gaan spelen.

De opstelling van PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Boscagli, Mauro Junior; Rosario, Hendrix, Ihattaren, Gakpo; Malen, Lammers.

De opstelling van Willem II: Ruiter; Owusu, Holmén, Nelom, Köhn; Llonch, Saglam, Trésor; Nunnely, Wriedt, Köhlert.